OM OS

 

 

Vi hedder Karl Møller, Søren Lyhne og Espen Malling. Vi mødte hinanden på eliteuddannelsen i kognitiv semiotik på Aarhus Universitet, hvor vi tog vores kandidatgrad. Nyeste tilføjelse til holdet er Kristian Schwartz Larsen, som er vores finansieringsansvarlige.

“Der er tale om meget dygtige, analytisk skarpe folk, med en meget solid og i denne sammenhæng særlig relevant faglig ballast. Og der er også tale om gode mennesker. Mennesker, man gerne vil være i stue med og arbejde sammen med. Jeg kan kun give Søren, Karl og Espen mine varmeste anbefalinger.”

Peer F. Bundgaard, Lektor på Center for Semiotik på Aarhus Universitet

I dette projekt ser vi en gylden mulighed for at kombinere vores faglige viden om sprog og kognition med vores ønske om at bidrage til et oplyst og socialt ansvarligt samfund. Vi har tidligere arbejdet professionelt med bl.a. forskning, interaktionsdesign, og strategisk kommunikation.

“Andre Tanker har i kraft af to dialogmøder og en workshop for hele afdelingen skærpet vores blik for, hvordan budskaber skal frames og reframes i forhold til målgruppernes værdisæt, mentale bagage, erfaringer osv. Og vi er blevet skarpere på, hvor ”kæden kan springe af” fra vi lancerer et budskab til det modtages – det har været spændende at blive klogere på, hvordan et intenderet budskab pludselig kan blive vendt på hovedet. Vi er på én gang blevet mere bevidste om både faldgruber og konstruktive værktøjer. Og Karl, Søren og Espen har været meget skarpe, behagelige og lydhøre konsulenter at arbejde med, og det er faktisk en sjælden gave.”

Anne Bach Waagenstein, Presseansvarlig i Kræftens Bekæmpelses afdeling for Forebyggelse og Oplysning